Followers

Thursday, 22 September 2011

kejadian yg sgt lucu terjadi sma aq! ahah!

salam guys! okey! hri ni aq nnt story about psl kejadian tadi d skola,ahhah!,okok, tyme ni aq kat lab! tgh study for subject Eco!  with my frnds,  ok! tgh study 2! dtg plk kwn sy gurls ni! ok! dea dtg jak trs ddk di meja tmpt kmi study,bru ddk dkt lgy ouh! ,so sy kta ma durnk lets join us! ,ela kta durnk! sy study pnya study, ttba sy heran ma durnk plk why x study, kwn sorng sy ni pun hilng trs mood mw study! coz lw dtg sua genk hurls ni tmpt kmi kompom bcerita jak! x pndai abis2x.. but aq x lyn or x join ma drnk bcrta sy just street ma study. . sy stdy n study,sunddely kwn gurls sy ni pjnm nfon sy,so i give la,,  n i continue ma study sy,ttba,gurls ni ckp ma sy ''oi! kw curank ma aq ar! spa gurls d nfon mu ni'' so i say,its my girls,n bila msa aq curnkg kw erkna! =D ok! gurls y d nfon ku 2 c coral asneda! dea kta lgy ui! na! mna gf lma mu 2,aq kta aq d break off ma dea,kmi x kamcing!  so! de akta'' ni gurls spa'' i say,kn aq dah kta its my girls my new gf,'' and dea kta ,''so ok ni apa??'' aik! na! laen2 sdh aq dc2..bla msa aq smakw nie,staw aq kta just kwn rpat jak! no more no less.. dea kta trs,biarla aq jga ni cwek ptma mu juak kn n dea ni mandu ku..''  trs aq gelak sepuasa aty! spmai satu lab 2 tgk aq =D (malu genk),  bkn apa,aq lucu ngan sentence ''MADU '' tu,ahah! =D , pas dea kacaw2x nfon 2,suddenly dea penat n aq tkejut tiba2x kepala dea 2 baring d tangan ku plk, uina! heran kwn ku! dea bwt aq ni mcm boy nya! excuse me! im not your boy! aq mcm nak x nak jk larikn tngn ku dri kpla nya but,aq tkt plk dea nnt kcwa or, felt sometihng yg laen2x la sma aq!, so,bring pnya bring..  kwn dea trs bkta'' uina ! romantic plk mu, lab ni bkn tmpt bdating'' trs aq say,wei! kmi kwn jk, trs gurls yb bring d tngn ku 2 bngun..uina! kebas jga tgn ku d buat nya,shitt yaw! bdways! time 2 aq still focus wth my study,aq just biarkn jak la.. PERSOALANYA! bila msa aq kpel ma dea? ndk ka dea taw gf aq spa,trng2x pic nya d nfon aq!dea bca gy msg ku ,  kw  ni ada feelng ka ma aq? n last! apsl kw bring d tngn ku,e2 cri kw mw tackle aq ka? KESIMPULNYAyg aq dpt buat! wei! come on la! kta cma kwn,kwn baek kwn rpt, aq x ada feeling pun sma ue! aq still love gf aq,so ! aq taw jga prsaan mu 2,dri thn lps ma aq,tpi aq bwt x tahu jk.. because! aq anggp kw CUMA kwan! ok arR! settle , ahah! ok thts all! gud nite!

No comments:

Post a Comment